3.kolo: Koncert – „Výzva pro mladé kapely“

nahrávám mapu....

Datum a čas
25/03/2022
18:00 - 22:00

Místo konání
KD Bílá Hora

Kategorie


V pátek 25.3.2022 proběhne 3.kolo Výzvy pro mladé kapelydo které se mohou zapojit mladé, začínající, studentské kapely, které se zatím hudbou profesionálně „neživí“. Přihlášené kapely postupně vystoupí od února do května 2022 formou koncertů v KD Bílá Hora. Nejlepší kapely poté vystoupí na závěrečném venkovním minifestivalu v sobotu 11. 6. 2022 v KD Bílá Hora, kde vyhlásíme 3 nejúspěšnější kapely.

V březnu se můžete těšit na dva koncerty výzvy 11.3. (2.kolo) a 25.3. (3.kolo).

Při třetím kole se můžete těšit na vystoupení kapel:
18:00 R.U.S.T.
19:30 MOMENTÁLNÍ INDISPOZICE
21:00 WOTAZNÍK

R.U.S.T.

R.U.S.T.

Kapela R.U.S.T. hraje od roku 2020 převážně rockové skladby, od interpretů jako například Pink Floyd, Blue Effect, Jethro Tull, nebo Metallica a mnoho dalších. Kapela do budoucna plánuje tvorbu vlastních skladeb. Současné obsazení kapely je: Roman Brablec jr. – bicí; Martin Juřík – kytara; Filip Král – druhá kytara, zpěv; Tomáš Studený – baskytara a dočasným stálým hostem je Roman Brablec – kytara a zpěv. 

MOMENTÁLNÍ INDISPOZICE

MOMENTÁLNÍ INDISPOZICE

Původní seskupení kapely Momentální Indispozice vzniklo kolem listopadu 2018 iniciací Dády Malířové – zpívající frontmanky hrající na kytaru a foukací harmoniku. Nicméně nevydrželo a rozpadlo na začátku roku 2020. Neutuchající zájem postavit kapelu znovu na vlastní nohy, Dáda jako prvního člena dotáhla Filipa Mamoně, basáka, následně osud seslal Vojtu Neužila – současného energického bicáka! Po bicích se vrátil do kapely původní klarinetista Humus, který ale dlouho nesetrval a nahradil ho už nenahraditelný multidechový Tomáš Hrdlička se svými flétnami, klarinetem a saxofonem, který odzbrojí prostě každého! Přibyla druhá, vlastně první – sólová kytara s Jakubem Šestákem v čele. V této finální sestavě má kapela na kontě koncertujících 12 písní. Vzniknout tak dali dost multižánrovému stylu opírajícího se o základy punku, rocku, SKA a folku…Zkrátka si kapela vytvořila svůj „flétna punk“.
Facebook: Momentální Indispozice

 

WOTAZNÍK

WOTAZNÍK

Wotazník je studentská punk-rocková kapela, založená v roce 2014 studenty osmiletého gymnázia v Mladé Boleslavi. Během osmi let existence kapely se její obsazení značně proměnilo a momentálně je většina členů kapely z Prahy a jejího okolí. V roce 2020 kapela vydala svoje druhé a zároveň nejnovější CD s názvem PENTA a v současné době se nejvíce věnuje koncertování, natáčení videoklipů a propagaci tohoto CD. Za dobu svého působení je Wotazník objevil na obrazovkách televize Óčko, v éteru rádia Beat, nebo na posledním ročníku největšího českého festivalu Votvírák.
Web: Wotazník
Facebook: Wotazník

 

Místo konání: Sál KD Bílá Hora
Vstupné dobrovolné.

<< zpět na přehled všech akcí